Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Това момче вчера, за което няма да дойде

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Това момче вчера, за което няма да дойде
Коментари Харесай

Експерт по 7/8: Държавата се обслужва от горе до долу от мутри

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Това момче през вчерашния ден, за което няма да пристигна правдивост за шахтата, страната на шахтата, е част от моралното срутище в тази страна. Това е доста просто поради модела. Когато Борисов пристигна със своето мутренско ръководство, което беше някак си даже симпатично, той пристигна с мутренското държание и с това да сътвори правдивост след едно неприятно упревление, и ние го посрещнахме като избавител.

Това сподели специалистът по всеобщи връзки Дияна Дамянова в „ Крум Савов Live “ по Телевизия 7/8.

Сега от него е останала единствено мутрата, само че за 10 години тази мутра се е мултиплицирала до този, който е дал разрешението да работи този преместваем обект в двора на болничното заведение, който през вчерашния ден умъртви дете и можеше да убие кой знае какъв брой още хора. Защото, в действителност нас ни обслужват мутри от горе до долу, и всевъзможни по-интелигентни хора вътре в цялото това нещо се усещат не на себе си. Аз през днешния ден бях в една община и видях една жена, която работеше в мутренско ръководство и която страдаше неистово. Аз виждах, че тя не е от тях, само че би трябвало да съблюдава техните правила и някак си ги съблюдава, сподели още Дияна Дамянова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР